Stijlvol en comfortabel? Zo vind je de perfecte laarzen voor het voorjaar!

Stijlvol en comfortabel? Zo vind je de perfecte laarzen voor het voorjaar!

Beginnen de dagen langzaam maar zeker weer langer te worden? Beginnen de temperaturen te stijgen? En beginnen de voorjaarskriebels er al een klein beetje aan te komen? Dan ben je vast en zeker weer aan het dromen over het samenstellen van je garderobe voor het voorjaar. Laten we eerlijk zijn, de frisse kleurtjes en luchtige materialen zijn enorm fijn om te dragen na een koude en kille winter. Maar heb je ook al gedacht aan het investeren in een nieuw paar schoenen? Zo niet, is het een goed idee om daar ook over na te denken. Geen zorgen, we geven je een aantal handige tips voor het vinden van de perfecte laarzen voor het voorjaar.

Let goed op het materiaal van de laarzen voor het voorjaar

Je denkt er misschien niet altijd zo snel over na, maar de eerste zonnige dagen in het voorjaar kunnen behoorlijk warm aanvoelen. Zorg er daarom altijd voor dat je goed let op het materiaal van de laarzen. Probeer om materialen zoals polyester te vermijden en kies in plaats daarvan voor een natuurlijk materiaal, zoals leer. Het grootste voordeel? Je voorkomt daardoor onaangename geurtjes in je schoenen én je schoenen voelen ook nog eens vele malen minder warm aan. Ideaal wanneer de zon wel erg fel schijnt!

Trend! Het cowboylaarsje is weer helemaal terug van weggeweest

Maar wat voor soort laarsje mag nu eigenlijk niet ontbreken in jouw garderobe voor het voorjaar? Het cowboylaarsje is bijvoorbeeld weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen in neutrale kleuren, zoals in het bruin en in het zwart, maar gekke en contrasterende kleuren mogen dit jaar ook zeker gezien worden. Ideaal om te dragen met een boyfriend denim, een flared broek of een luchtig jurkje. De mogelijkheden om de laarsjes te combineren, zijn dus eigenlijk vrijwel eindeloos.

Investeer altijd in een paar laarzen van hoge kwaliteit

Ben je overtuigd geraakt van de voordelen die de laarzen dames je te bieden hebben? En kun je eigenlijk niet wachten om één of meerdere paren in huis te halen? Dan is het altijd een goed idee om te investeren in een paar schoenen van hoge kwaliteit. Hierdoor weet je zeker dat de laarzen er na vele malen dragen nog steeds even mooi uit blijven zien. En het inlopen van de laarzen? Ook dat heb je binnen een mum van tijd al gedaan.