Trend: de bohemian armband

Trend: de bohemian armband

Ben jij een free spirit? Een echte boho trend op dit moment is ’t dragen van een mooie bohemian armband om je pols! Zeker wanneer je van de bohemian stijl houdt zijn boho armbandjes onmisbaar. Zo maak je jouw gipsy look helemaal af! De bohemian - en gipsy look vinden hun oorsprong bij travelers uit midden europa! Deze travelers vertegenwoordigden een unieke kleding stijl en vrije geest. Deze way of life is later ook neergestreken op plekken als Ibiza. Daar heeft deze stijl een hele eigen indentiteit gekregen: de Ibiza bohemian stijl

Het dragen van bohemian armbanden

Een boho lifestyle draait om individualisme, spiritualiteit en het hebben van een vrije geest. Het gaat net zo veel over hoe je jezelf gedraagt als wát je draagt! Er zijn geen regels binnen de bohemian stijl en het dragen van veel bohemian armbandjes samen met een stapel ringen en een statement ketting om het af te maken is helemaal boho-proof. Er zijn dan ook no limits als ’t gaat om bohemian armbanden. Of je nu een heleboel kleine boho armbandjes draagt of liever kiest voor een statement bohemian armband: je kunt niet verkeerd gaan bij deze trend!

Bohemian armband shoppen

Wil jij een unieke bohemian armband shoppen? Of ben je op zoek naar een bijzondere boho armband om cadeau te geven? Met een bohemian armband maak je iedere vrouw blij! Een bekende Nederlandse boho webshop is Bohobabe.nl. Hier zit je altijd goed als je op zoek bent naar een bohemian armbanden en andere boho sieraden en accessoires. Er is genoeg keus in bohemian armbandjes!

Ga je voor de romantische look? Kies voor de zilveren boho armbandjes met bedels en edelstenen van Shabada Bijoux. Mix en match erop los met deze collectie van zowel zilveren als leren armbandjes. Leren armbanden zijn ook een populair type bohemian armband. Bohobabe.nl heeft prachtige leren armbanden met concho’s en andere symbolen in de collectie, geïnspireerd op de Native American cultuur. Ook dit zijn echte eyecatchers en niet te missen in je treasure box. Wil je dat jouw armband boho vibes uitstraalt, kies dan voor het dragen van verschillende stijlen boho armbandjes bij elkaar zoals ze vaak binnen de bohemian levensstijl doen. Rock your boho look!