Design je eigen merk tassen

Design je eigen merk tassen

Je eigen merk op je eigen tas? Ga je een nieuw product lanceren en wil je dit met speciale tassen groots aankondigen? Dat is mogelijk! Ontwerp je eigen tas en je bent verzekerd van maximale bekendheid! Tassen worden namelijk dagelijks gebruikt en mensen willen deze altijd bewaren. Dit betekent dat jouw tas dus dagelijks in beeld is bij heel veel mensen, hiermee wordt jouw bedrijf optimaal gepromoot. En het is ook nog eens een uitstekende investering; lage kosten, veel promotie, hogere omzet! Iets voor jou?

Jouw tas dagelijks in beeld

Tassen bedrukken is de ideale manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Misschien valt het je weleens op als je in een drukke winkelstraat loopt; iedereen heeft wel een tas bij zich. Ook op kantoor en in kantines, hebben mensen vrijwel altijd een tas bij zich. Tegenwoordig gebruiken mensen een tas vaak langere tijd, omdat ze bewust willen omgaan met het milieu. Dit betekent dat hier nog meer kansen liggen om jouw bedrijf te promoten. Heeft iemand namelijk jouw tas eenmaal in bezit, dan is de kans groot dat deze tas lang gebruikt zal worden. Door klanten te voorzien van tassen, weet je zeker dat zij dagelijks worden herinnerd aan jouw bedrijf. Op het moment dat er een keuze gemaakt moet worden om met een bedrijf samen te werken, is dat kans groot dat deze keuze op jou valt.  

Ontwerp je eigen tas

Als je jouw bedrijf wilt promoten, bepaal je zelf hoe je dit wilt doen. Vind je het belangrijk dat je bedrijfslogo goed zichtbaar is? Of juist je bedrijfsnaam? Of wil je jouw eigen merk tas laten maken? Zijn er nieuwe producten die extra aandacht verdienen binnen jouw onderneming? Als je kiest voor een tas, bepaal je alles zelf. Denk ook goed na over de materiaalkeuze waar je voor wilt gaan. Je kunt er ook voor kiezen om deze tas mee te geven aan (potentiële) klanten, als je bijvoorbeeld op een beurs staat. Deze tas kun je dan vullen met foldermateriaal of monsters. Hiermee maak je een professionele indruk, bovendien weet je zeker dat de tas vast nog vaak gebruikt zal worden. Op het moment dat (potentiële) klanten vervolgens een bedrijf als dat van jou nodig hebben, weet jij wel wie ze gaan bellen. Het ideale promotiemiddel dus!