Wat zijn de schoenentrends deze zomer?

Wat zijn de schoenentrends deze zomer?

Vind je het belangrijk om de laatste modetrends te volgen? Ook als het gaat om schoenen? Dan is het wel zo handig als je weet wat deze zomer, de trends op schoenengebied zijn. Wij hebben de belangrijkste schoenentrends voor de zomer van 2022, hieronder voor je op een rijtje gezet!

Versierde schoenen

Deze zomer zijn versierde ballerina’s een trend die je veel tegen zult komen. Natuurlijk zijn deze versierde ballerina’s wel eigentijds versierd zodat ze prima passen in deze tijdsgeest. De versierde ballerina’s zijn uitbundig en vrolijk, ook zijn versierde teenslippers helemaal hot deze zomer. Felle kleuren en opvallende versiersels; je zult ze veel tegen gaan komen op het strand en op feestjes.

Sneakers

Een trend die je veel gaat zien deze zomer, zijn nude sneakers. Nudekleurige sneakers zijn veel te zien geweest op de catwalk, gegarandeerd dat je dit dus ook terug gaat zien in het modebeeld. Sowieso ga je sneakers deze zomerperiode vaak tegenkomen want deze blijven razend populair. Bijvoorbeeld de sneakers van Alexander McQueen, die verkrijgbaar zijn in verschillende modellen. Dit Britse schoenenmerk onderscheidt zich door rebelse ontwerpen die je met geen ander schoenenmerk kunt vergelijken. Wereldberoemd zijn de oversized sneakers, deze misstaan overigens ook niet op een feestje of op een gezellig terras. Ga jij ook voor sneakers van Alexander McQueen?

Witte laarzen

Wit staat voor stijl en pure klasse. Een prachtige kleur om te dragen in de zomerperiode, waarin de wereld net even mooier is als in andere jaargetijden. Witte laarzen zijn ook een belangrijke trend als het gaat om schoenen deze zomer. Witte laarzen met een vierkante neus, is een trend die je specifiek deze zomer gaat zien. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de materialen die gebruikt zijn voor de witte laarzen; duurzaamheid is namelijk ook een belangrijke trend voor deze zomer en misschien zelfs nog wel voor de komende jaren. De modewereld wordt steeds duurzamer en ook de trends sluiten hier steeds meer op aan. Zorg ervoor dat je voor materiaal kiest waar je jarenlang plezier van hebt. Dit betekent dat er voor jou niet ieder half jaar nieuw schoeisel gemaakt hoeft te worden. Dit is goed voor je portemonnee, maar zeker ook goed voor de toekomst van de aarde!