Voorkom pijnlijke voeten met deze schoenen

Voorkom pijnlijke voeten met deze schoenen

Heb jij vaak last van pijnlijke voeten? Dat kan heel erg vervelend zijn en je serieus beperken in bepaalde bezigheden zoals lange wandelingen of intensief sporten. Vaak is de ergste pijn wel te verhelpen door een steunzool aan te laten meten of kwalitatief goede schoenen met een ergonomisch voetbed en een sterke zool. Hieronder de soorten schoenen die je goed kunt dragen als je (snel) last hebt van pijnlijke voeten om het ongemak te verminderen. 

Instappers

Een instapper is een aanrader als je snel last hebt van pijnlijke voeten. Doordat je (de naam zegt het al) er zo in kunt stappen, heb je bij een instapper vooral het gevoel alsof je een pantoffel aantrekt, zeker als je ze hebt ingelopen. Vaak hebben instappers een comfortabel voetbed en een stevige schoenzool, waardoor dit een prima schoen is om te dragen als je snel last hebt van je voeten. Als je dat probleem regelmatig ondervindt, kijk dan eens op Durlinger.com om een paar comfortabele instappers aan te schaffen.  Instappers zijn anno 2022 ook nog eens helemaal hip!

Pantoffels

Heb je een beroep waarbij je veel fysiek zwaar werk verricht of veel moet lopen? Dan is het erg belangrijk om je voeten ’s avonds ook rust te gunnen. Maar ook als je een kantoorbaan hebt, is het lekker om ’s avonds te relaxen met de beentjes op de bank. Koude voeten zijn echter erg vervelend! Houd je voeten daarom ’s avonds lekker warm door pantoffels aan te trekken. Er zijn heel veel soorten en maten pantoffels te vinden, van zowel bekende als onbekende merken. Er is dus altijd wel een pantoffelsoort te vinden die heerlijk zit. 

Sneakers met plateauzolen

Een sneaker met een dikke zool wordt een sneaker met plateauzool genoemd. Deze schoenen bieden veel steun en stevigheid tijdens het lopen en hebben vaak een zachtleren of stoffen bovenkant, waardoor je voet zich comfortabel naar je voet kan vormen. Een merk wat zulke sneakers verkoopt is bijvoorbeeld Skechers. Deze schoenen zijn naast jongeren tegenwoordig ook geliefd bij senioren. Ze zien er dan modieus uit en dragen tegelijkertijd ook nog eens hele comfortabele schoenen. Zo sla je twee vliegen in één klap.