6 heerlijke massages om te ontspannen

6 heerlijke massages om te ontspannen

Een massage betekent tijd voor jezelf, pure ontspanning en heerlijk tot rust komen. Naast deze voordelen, is een massage ook nog eens goed voor lichaam en geest. Je zult merken dat als je regelmatig gemasseerd wordt, je beter zult functioneren. Denk hierbij aan een beter humeur, betere werkprestaties en een gelukkiger sociaal leven. Last van een slechte doorbloeding? Sportblessures? Kun je jezelf slecht concentreren? Ook in deze gevallen, doe je er goed aan om te kiezen voor een massage! Je kunt kiezen uit verschillende soorten massages, hieronder hebben we er zes voor je op een rijtje gezet. Voor welke massage ga jij?

Aromatherapie

Het gebruik van geuren tijdens een massage maakt deze ervaring nog intenser. Tijdens een heerlijke aromatherapie massage, ruik je heerlijke geuren, waardoor je nog meer ontspannen wordt. De geur wordt opgelost in olie, die tijdens de massage wordt gebruikt. Lijkt je dit een fijne massage? Plan deze massage in bij Massage Assen. Gegarandeerd ontspannen op topniveau!

Hot stone

Bij een hot stone massage, wordt er middels het gebruik van hete stenen, warmte met beweging gecombineerd. Een fijne, unieke ervaring die je zeker een keer moet uitproberen.

Ontspanning

Heb je zin in een klassieke massage? Kies dan voor een ontspanningsmassage, hierbij kom je helemaal tot rust. Net als bij de overige massages, kun je ook bij de ontspanningsmassage rekenen op veel voordelen voor lichaam en geest. Wat te denken van een betere doorbloeding en minder last van blessures, ideaal toch?

Anti-cellulite

Last van een ‘sinaasappelhuid’ met allemaal bobbeltjes? Vind je dit lelijk en wil je hier wat aan doen? Kies dan voor een anti-cellulite massage en je zult merken dat deze bobbeltjes na een massage een stuk minder zichtbaar zijn. Zeker als je jezelf regelmatig laat masseren, zul je optimaal profijt hebben van deze behandeling.

Hamam

Laat jezelf eens lekker verwennen tijdens een hamam ritueel. Deze Arabische methode staat garant voor een complete lichaamsreiniging, waarbij je tevens heerlijk zult ontspannen.

Lomi lomi

Wil je echt iets heel anders? Een Lomi lomi massage brengt je geest en lichaam weer met elkaar in balans. Je zult verbaasd zijn over de techniek (afkomstig uit Hawaï) die hierbij wordt gebruikt. Dat wordt puur genieten!