Wat zijn de voorjaarsschoenen trends?

Wat zijn de voorjaarsschoenen trends?

Het voorjaar komt er weer aan! Veel mensen verlangen weer naar die eerste zonnestralen van het zomerseizoen, lekker genieten op de terrasjes en van dat heerlijke buiten zijn. Natuurlijk is het aankomende voorjaar ook weer een prima reden om op het gebied van kleding en schoenen, jezelf in het nieuw te steken. Voor komend voorjaar zijn er een aantal bijzondere trends, waar je zeker van op de hoogte moet zijn. Welke trends dit zijn als we kijken naar dames schoenen? In onderstaand blog hebben we deze voor je op een rijtje gezet!

Laarzen en laarsjes

Ken je ze nog uit de jaren zeventig? Laarzen met plateaus eronder en blokhakken? Ze komen weer helemaal terug! Dit jaar gaan we in de zomerperiode veel laarzen zien op feestjes en festivals. Dat is wel zo fijn want laarzen lopen heerlijk en kunnen ook nog eens tegen een stootje. Wist je dat de keuze op laarzengebied flink is toegenomen? Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en stijlen. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de enkellaarsjes, deze laarsjes gaan we dit jaar heel veel terugzien!

Sneakers

Dit jaar gaan we in het voorjaar weer veel sneakers zien. Ooit werden sneakers gedragen door sporters die dolblij waren met de prima demping in de schoenen en het feit dat ze heerlijk luchtig zijn. Nu worden sneakers wereldwijd door heel veel mensen gedragen en iedereen is er dol op! Je kunt sneakers natuurlijk prima combineren met jeans, maar ook met een nette broek of rok. Dit voorjaar zullen we vaak sneakers tegen gaan komen in de kleuren oranje, roze en groen. Ook pastelkleuren zijn komend voorjaar erg populair.

Liefde voor de loafer

De loafer, die heerlijke elegante instapper, dat wordt dit voorjaar ook een trend. Hoe fijn is het om schoenen te mogen dragen die stijlvol zijn, maar gelijktijdig lekker licht en luchtig. In de zomerperiode willen we schoenen dragen die comfortabel zijn, maar ook nog eens goed ademen. Maar ook willen we in de zomer toch het liefste ook netjes gekleed blijven; de loafer biedt het allemaal! Loafers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden gemaakt van verschillende materialen. Deze schoenen zijn bovendien ook nog eens hele goede investering, want je kunt ze vrijwel bij iedere gelegenheid aantrekken. Ideaal toch?