Style jouw telefoon bij je outfit. Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten!

Style jouw telefoon bij je outfit. Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten!

Telefoonhoesjes zijn superhandig en ze zorgen ervoor dat je telefoon geen schade oploopt wanneer je hem bijvoorbeeld laat vallen. Een telefoonhoesje heeft ook andere functies dan alleen het voorkomen van schade. Je kunt je telefoon er ook leuk mee aankleden vanwege de leuke, stijlvolle en coole designs. In dit artikel vertellen we je alles over de verschillende designs telefoonhoesjes.

Stijlvolle telefoonhoesjes

De nummer 1 functie van een telefoonhoesje is het beschermen en voorkomen van valschade bij een telefoon. Je wilt natuurlijk niet dat je telefoon kapotgaat als je hem een keer per ongeluk laat vallen. Telefoons zijn namelijk erg duur. Ook de reparatie van een telefoon kan hoog in kosten oplopen. Daarom is het zeker verstandig om een telefoonhoesje te gebruiken. Bij Casimoda telefoonhoesjes hebben ze een groot assortiment met allerlei verschillende telefoonhoesjes, die je telefoon tegen schade beschermen. Bijna voor ieder toestel hebben ze leuke en goede telefoonhoesjes. Denk hierbij aan een iPhone 11 telefoonhoesje of iPhone 13 hoesje, maar ook voor Samsung Galaxy S20 of S22

Telefoonhoesjes kun je ook gebruiken om je telefoon een coole en leuke look te geven. Je kunt het zo gek niet bedenken, telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten. Hierdoor is het wellicht lastig om een hoesje te vinden die je leuk vindt. Er zijn immers talloze soorten designs die je terugvindt op de hoesjes. Hieronder staan een aantal voorbeelden van de verschillende soorten designs die je op telefoonhoesjes terugvindt:

Kleuren

Je vindt vaak veel kleurencombinaties terug op een telefoonhoesje. Denk hierbij aan felle kleuren zoals felrood of groen of juist neutrale kleuren zoals zwart of grijs.

Patronen

Ook komt het vaak voor dat je verschillende patronen tegenkomt op telefoonhoesjes. Denk hierbij aan patronen zoals geruit, gestreept, gestipt, abstract en nog veel meer.

Prints

Prints zijn ook helemaal de bom bij telefoonhoesjes. Denk hierbij aan prints met leuke figuren, dierenprints, iconen, bloemen en nog veel meer. Het is tegenwoordig helemaal in om je eigen telefoonhoesje te ontwerpen met je eigen print of afbeelding.

Dieren

Op dit soort telefoonhoesjes vind je designs terug met dieren erop. Ook vind je dierenprints terug op dit soort hoesjes zoals tijgerprint, zebraprint of panterprint.

Natuur

Bij dit soort designs vind je veel natuurlijke figuren en planten terug. Denk hierbij aan tropische designs, golven, planten, dieren en nog vele andere natuurlijke wonderen.

Teksten

Hierbij kun je denken aan leuke en bekende uitspraken die je terugvindt op je telefoonhoesje. Vaak zijn dit grappige of juist weer wijze teksten.