Waarom kiezen mannen voor een haartransplantatie?

Waarom kiezen mannen voor een haartransplantatie?

Is het jou ook weleens opgevallen dat steeds meer mannen kiezen voor X haartransplantatie? Een aantal jaren geleden was het nog taboe om iets aan je haar te doen, tegenwoordig komen mannen hier ook steeds meer openlijk voor uit. Niet alleen bekende Nederlanders spreken hier vrijuit over, ook op kantoren en in de voetbalkantine is het steeds vaker een gespreksonderwerp. Waarom mannen kiezen voor een haartransplantatie? Dat kun je hieronder lezen!

Zelfvertrouwen

Het is natuurlijk niet zomaar iets; het verliezen van je haar. Dit doet natuurlijk ook iets met je zelfvertrouwen, zeker als dit op jonge leeftijd gebeurt. Er worden bijvoorbeeld opmerkingen over gemaakt, die vaak niet al te positief zijn. Op het moment dat je ervoor kunt zorgen dat je jouw eigen haardos kunt behouden, heeft dit voor veel mannen waarde. Hiermee behoud je als man je zelfvertrouwen, ideaal als je een gevoelig iemand bent, die niets aan het toeval over wil laten.

Je eigen haar

Wat veel mensen niet weten, is dat je bij haartransplantatie gewoon je eigen haar behoudt. De techniek hierachter is eigenlijk vrij simpel; er worden haarwortels (vanuit een gedeelte waar het altijd doorgroeit) verplaatst naar een gedeelte waar geen haar meer groeit. Deze haarwortels zorgen vervolgens voor de aanwas van nieuw haar, waarmee je dus altijd blijft beschikken over je eigen haar. Dit zorgt ook weer voor een natuurlijke look, omdat dit haar technisch gezien, precies hetzelfde is als je andere, bestaande haar. Juist omdat je blijft beschikken over je eigen haar, kiezen veel mannen voor deze techniek.

Financieel aantrekkelijk

Een aantal jaren geleden was haartransplantatie nog uniek en hierdoor vrijwel onbetaalbaar voor de gewone man. Nu bieden steeds meer partijen dit aan, waardoor de prijzen ook gedaald zijn. Het is dus financieel aantrekkelijk om nu te kiezen voor haartransplantatie. Bovendien is haartransplantatie ook nog eens een prima investering, want als je jezelf goed voelt; presteer je beter. Denk hierbij aan het leveren van goede prestaties op je werk. Als je zelfverzekerd bent, kom je beter over en maak jij straks kans op die aantrekkelijke promotie. Hiermee betaalt deze investering zichzelf ook nog eens terug!

Amsterdam

Als je in de buurt van Amsterdam woont, of je wilt jouw haartransplantatie combineren met een gezellig dagje naar de hoofdstad, kies dan voor haartransplantatie Amsterdam. Een vertrouwd adres, waar je in zeer goede handen bent. Je kunt hier rekenen op een prima behandeling, waar je zeker geen spijt van zult krijgen. Kies jij ook voor haartransplantatie?