Voeg deze kleuren dit voorjaar toe aan je garderobe

Voeg deze kleuren dit voorjaar toe aan je garderobe

Langzaamaan begint het voorjaar dichterbij te komen; de eerste sneeuwklokjes, narcissen en tulpen laten zich inmiddels zien. Voor veel mensen hét moment om de winterkleding in de kledingkast te vervangen voor de voorjaarsgarderobe. Tegelijkertijd kun je dit moment gebruiken om je bestaande garderobe aan te vullen met een aantal nieuwe items. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aantal nieuwe Cambio broeken, hippe rokken van Marc Cain of een aantal vlotte, alledaagse shirts. Welke kleuren mogen niet in de kledingkast ontbreken om er dit voorjaar leuk en stijlvol uit te zien? In dit artikel lees je er meer over. 

Pasteltinten en patroontjes populair dit voorjaar 

Met name broeken in pasteltinten zijn populair dit voorjaar. Denk bijvoorbeeld aan een lichtblauwe of olijfkleurige pantalon. De broek geeft je een vrolijke, hippe uitstraling. Niet alleen de broeken in pasteltinten worden veel gekozen door dames. Datzelfde geldt voor de broeken met een patroon. Het maakt de outfit een tikkeltje speels en daarmee minder zakelijk. Waar voorheen vaak voor een strakke broek gekozen werd, geeft men tegenwoordig de voorkeur aan een wijder model broek. Het zit vaak veel lekkerder! Dat geldt niet alleen bij de keuze voor een pantalon; ook jeans zijn vaak wijder dan voorheen het geval was. 

Combineer de nette broek met een hip shirt of een vlotte blouse 

Boven een nette pantalon kun je een hip shirt, of bijvoorbeeld een vlotte blouse dragen. Met name de geblokte blouse, welke je losjes draagt staat goed. Het uiteinde van de blouse zou je bij je broek in kunnen stoppen aan de voorkant. Ook leuk is de combinatie van een pantalon met een net iets te grote sweater. Combineer de sweater met een tailleriem om je vrouwelijke vormen te accentueren. Niet alleen lekker warm op een koude voorjaarsdag; het ziet er ook trendy uit! 

Maak je outfit compleet met de juiste schoenen

Heb je een leuke broek bij je blouse of sweater gevonden? Combineer je outfit met de juiste schoenen om deze compleet te maken. Steeds gebruikelijker is het om een nette outfit te combineren met sportieve sneakers. Kies je voor een hoog of laag model sneaker? Zorg er hierbij wel voor dat de sneakers schoon en gepoetst zijn. Witte sneakers met zwarte vegen doet af aan de fraaie look van je samengestelde outfit. Lang niet altijd kiezen dames voor schoenen met een hoge hak, wanneer zij een dagje op kantoor werken.