Hoe krijg je vollere wimpers?

Hoe krijg je vollere wimpers?

Volle wimpers zorgen voor een krachtige uitstraling en meer zelfvertrouwen. Niet zo gek dat veel vrouwen op zoek zijn naar het geheim achter mooie, volle wimpers. Wij hebben een aantal tips voor je, zodat jij straks ook rond kunt lopen met prachtige, volle wimpers. Lees je mee?

Geen wimperkruller

Een wimperkruller is verleidelijk om te gebruiken; je kunt er je wimpers langer door laten lijken. Toch is dit hulpmiddel niet goed voor je wimperhaartjes; je beschadigt ze er namelijk mee. Dat betekent dat als je regelmatig gebruik maakt van een wimperkruller, dat je wimpers er na verloop van tijd niet meer zo fraai uit zullen zien.

Kijk uit met lijm

Nepwimpers over je wimpers heen plakken; een snelle manier om volle wimpers te krijgen. Dat klopt zeker, echter beschadig je hiermee wel je wimperhaartjes. De lijm trekt als het ware haartjes mee of beschadigt deze, wat leidt rommelige, beschadigde wimpers. Nepwimpers zijn dus aantrekkelijk en effectief om te gebruiken, maar op de lange termijn hou je er geen mooie wimpers aan over.

Zachte, goede reiniging

Je wimpers kun je het beste reinigen door deze schoon te maken met een watje. Schaf hierbij een reiniger aan die speciaal gemaakt is voor je ogen. Door vervolgens wat reinigingsmiddel op een watje te doen en dit op je ogen te plaatsen, kan het goed intrekken. Vervolgens wrijf je het watje naar buiten toe, zodat je het vuil weg kunt halen. Door het vuil zachtjes, maar wel goed te verwijderen, behaal je het beste resultaat en zorg je ervoor dat je wimperhaartjes in topconditie blijven.

Wimperserum

Als je wilt gaan voor volle wimpers die bovendien ook nog eens sterk zijn en blijven, kies dan voor wimperserum. Dit serum maakt wimperhaartjes niet alleen voller en sterker, je verliest ook nog eens minder haartjes mee. Dit betekent dat je langer kunt doen met deze haartjes en deze dus ook langer zullen doorgroeien. Ideaal voor als je graag lange, gezonde wimpers wilt hebben! Het serum heeft een stimulerende werking op de groei van de haartjes, bovendien kun je rekenen op een gezonde, natuurlijke look van je wimpers. Dat worden straks prachtige wimpers, die zullen zorgen voor een mooie uitstraling en veel zelfvertrouwen. Heerlijk toch?