Bruidsjurk besteld? Dan begint het pas echt

Bruidsjurk besteld? Dan begint het pas echt

2020 is een fantastisch mooi jaartal om te trouwen. We zien dat het afgelopen jaar al veel mensen in het huwelijksbootje gestapt zijn op 2 februari (2-2-2020) en 20 februari (20-2-2020). Met het slechte weer in deze maand, viel het ons bij een bruiloft op dat iemand een fantastisch gecombineerde Stola droeg. Daar was over nagedacht. Een mooie inspiratie voor een blog over noodzakelijke bruidsaccessoire waar je aan moet denken, als je gaat trouwen.


In eerste instantie denkt iedereen alleen aan de trouwjurk, maar dat is pas het begin van een tiental accessoires die nog benodigd zijn. Wat zijn de logische vervolgstappen?


Wat koop je wanneer?

Als je gaat trouwen op een dag waarop het waarschijnlijk droog en boven de twintig graden dien je in ieder geval te denken aan de standaard accessoire. Iedere vrouw die ooit gaat trouwen, zal zich eerst richtten op de trouwjurk. Als deze is gekocht ga je opzoek naar de bruidsschoenen en een mooie bijpassende sluier. Vaak gebeurd het dat deze spullen gelijktijdig worden gekocht in één winkel. Ook zie je dat veel vrouwen vaak een hoepelrok dragen onder haar trouwjurken, deze geven de trouwjurk meer volume. Deze wordt in de meeste gevallen ook gekocht bij de aanschaf van de trouwjurk.


Vervolgens zie je dat veel vrouwen online zoeken naar bijpassende bruidslingerie. Hier zijn veel verschillende webshops voor, dit mooie kwaliteit lingerie aanbieden. Vaak bieden deze webshops ook de benodigde haaraccessoires aan.


Om het plaatje perfect te krijgen dien je vervolgens uit je eigen sieradendoos of bij de juwelier opzoek te gaan naar mooie bijpassende sieraden. Denk aan een mooie ketting of armbanden die voor jou het plaatje compleet maken.

Weersafhankelijke factoren

Het kan natuurlijk zijn dat het enorm gaat regen of bijvoorbeeld erg koud is. Heb jij al nagedacht over een jasje? Je kunt kiezen voor bolero, stola, cap, sjaal, poncho of bruidsjas. Bekijk wat bij jou, de bruidsjurk en (niet geheel onbelangrijk) de weersverwachting past.

Wij raden aan om ook online te kijken naar verschillende bruidsparaplu’s. Er is een ruim assortiment stijlvolle paraplu’s. De meest verkochte zijn de doorzichtige en witte bruidsparaplu. Op deze manier voorkom je een nat pak voor deze hele dag.

Heb ik dan alles?

Meestal kies je ervoor om iemand te laten helpen de hele dag. Iemand die je haar komt doen en je moeder komt vast en zeker helpen met het aantrekken van de trouwjurk. Stem dit van te voren allemaal goed af. Denk ook vast na over de make-up en de finishing touch. Als je de make-up en je haar al een keer hebt gedaan voor je gaat trouwen, weet je zeker dat het helemaal goed gaat komen.