Van jagen in de Kalverstraat naar speuren op het web

thumbnail

Dat is snel gegaan. 15 jaar geleden namen we ieder vrij uurtje op de hogeschool nog om even de stad in te gaan. ‘Van speuren naar leuke koopjes in de winkel, naar zoeken in de sale’ en daarna nog even het internet afjagen naar een kortingscode voor de desbetreffende webshop. Klinkt het je niet bekend in de oren?

Waar we een decennia geleden onze vrije tijd gebruik om (fysiek) de kledingwinkels af te struinen, speuren we nu met een bakje koffie op ons gemak het hele web af.

Toen ik 12 was, verkleedde ik mij al 7 keer per dag. Nu ben ik 21 en schrijf ik 7 blogberichten per dag en heb ik mijn eigen vlog. Eens per week schrijf ik een blogbericht voor D-Moda.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top