Modetrends voor het strand in 2021

Modetrends voor het strand in 2021

Kan jij ook niet wachten om weer in het zonnetje te zitten? Of het nu een dagje aan zee of een weekje op een resort is. Het maakt niet uit wanneer of naar welk strand we gaan. Eén ding is zeker: we kunnen geen genoeg krijgen van beachwear, zoals bikini’s en badpakken! In dit artikel zetten we de modetrends voor het strand op een rijtje voor jou. 

Bikini’s

Een ware musthave voor het strand is natuurlijk een bikini! Bikini’s komen in vele soorten en varianten. Kies bijvoorbeeld voor een push up bikini wanneer je niet gezegend bent met een volle boezem. Op deze manier creëer je toch een mooie decolleté voor als je naar het strand gaat. Wanneer je wel al een volle boezem hebt, kun je beter gaan voor een beugel bikini. Deze zorgt namelijk voor extra steun. Daarnaast heb je allerlei leuke bikini’s in felle kleuren, met ruches of een opvallend printje. Voor iedereen is er wel wat leuks te vinden. Weet je niet goed welke soort bikini het beste bij je past? Vraag de verkoopster van jouw favoriete winkel dan om advies. Zij weten namelijk het beste welke bikini past bij verschillende figuren. 

Badpakken

Naast bikini’s kun je natuurlijk ook kiezen voor badpakken. Wanneer je wat onzeker bent over je lichaam, is een badpak de oplossing voor jou. Een badpak geeft een mooi getailleerd effect en afhankelijk van het model kan je een eventueel buikje verbergen. Ga voor grote prints of verticale strepen. Dit slankt namelijk af. Daarnaast zijn badpakken tegenwoordig ook heel leuk! Vroeger had je nog weinig keuze doordat er weinig variatie was in badpakken. Nu heb je leuke cut out badpakken of badpakken die hoog uitgesneden zijn. Badpakken kunnen dus ook sexy zijn!

Strandaccessoires

Strandaccessoires mogen natuurlijk niet ontbreken op een dagje aan zee. Hoewel je waarschijnlijk een mooi kleurtje wilt krijgen, is het ook belangrijk om te denken aan zonbescherming. Kies bijvoorbeeld voor een goede zonnebril om je ogen te beschermen tegen het felle zonlicht. De trend van dit jaar: hoe opvallender, hoe beter! Daarnaast mag een mooie strandhoed dit jaar niet ontbreken. Deze staat niet alleen modieus, maar kan ook handig zijn voor wanneer je een boek wilt lezen. 

Dit waren de leukste modetrends voor het strand. Kan jij niet wachten om te shinen op het strand? Bestel dan snel een leuke beugel bikini en strandaccessoires bij jouw favoriete (web)winkel.