Dit zijn de leukste adventskalenders voor vrouwen

Dit zijn de leukste adventskalenders voor vrouwen

Hoe dichterbij Kerstmis we komen, hoe meer adventskalenders er uitgebracht worden! Ieder jaar komen er weer nieuwe adventskalenders voor vrouwen (én mannen) op de markt van je favoriete beauty merken. Voor welke adventskalender ga jij dit jaar? Er zijn er genoeg om uit te kiezen! Het lijkt ook net alsof er ieder jaar weer een heleboel nieuwe kalenders uitgebracht worden. De meest populaire zijn natuurlijk de beauty adventskalenders voor vrouwen. Denk daarbij aan parfum, make-up, verzorgingsproducten of een combinatie daarvan.

Beauty adventskalenders

Beauty adventskalenders zijn verreweg het meest populair onder vrouwen. Deze adventskalenders bevatten vooral verzorgingsproducten voor onder de douche of voor na het douchen. Denk bijvoorbeeld aan shower gels of body lotions. Je kunt het zo gek nog niet bedenken, of het zit er in. Van gezichtsmaskers tot lip scrub en van body butters tot conditioner. En dan vaak ook nog met een lekker geurtje! Het meest populair is natuurlijk de Rituals adventskalender.

Make-up adventskalenders

Naast beauty adventskalenders bestaan er ook make-up adventskalenders. Deze bevatten alleen maar make-up producten. Denk bijvoorbeeld aan mascara, serum, foundation, lip potloden en nog veel meer. Ook hier is veel variatie mogelijk! Denk ook aan oogschaduw, wenkbrauwpotloden en wimperkrullers. De meest bekende make-up adventskalenders zijn die van de Benefit en Make Up Revolution. Ook de adventskalender van Maybelline blijft ieder jaar favoriet.

Parfum adventskalenders

Vrouwen houden van een lekker geurtje. Hoe fijn is het dat een adventskalender met parfum er zelfs meerdere bevat? Een parfum adventskalender bevat mini parfum flesjes. In ieder flesje zit een andere geur verstopt. Merken stoppen er vaak hun bestseller producten in, zodat de geuren allemaal lekker zijn. De meest populaire parfum adventskalenders bevatten naast parfum ook andere verzorgingsproducten. Bijvoorbeeld de kalender van Aqua di Parma en Jo Malone

Chocolade adventskalenders

Dit rijtje is natuurlijk niet compleet zonder de chocolade adventskalenders te benoemen. Vrouwen hebben vaak een zwak voor chocolade. En hoe leuk is het om iedere dag een chocolaatje te mogen eten? Chocolade is de meest populaire snack zo rond de feestdagen. Extra leuk dat je met zo'n adventskalender kunt aftellen richting Kerstmis! En het is ook een soort verwen momentje van de dag.