Tips voor het kopen van galajurken

galajurken avondurken feestjurken

Bij een gala, première of een stijlvol feestje hoort natuurlijk een mooie galajurk.
Het kan nog best moeilijk zijn om een galajurk te kopen. Een simpele zwarte galajurk doet het altijd goed, maar er is zoveel meer mogelijk. Een andere kleur galajurk doet vaak al wonderen, je valt hiermee veel meer op. Om een galajurk zo goed mogelijk uit te laten komen, moet je bijvoorbeeld de goede punten van je lichaam benadrukken, maar maak het ook niet al te bloot. Wanneer je de galajurk van je dromen hebt gevonden, is het ook belangrijk om hierbij de juiste accessoires te vinden. Denk hierbij aan de juiste schoenen en tasje. Waar moet je allemaal op letten als je een galajurk wilt kopen? Lees hieronder de tips voor het kopen van een galajurk.

De kleur van de galajurk
Een zwarte galajurk is het meest gebruikelijk, maar een andere kleur kan ook heel mooi staan. Je kan kiezen voor een neutrale kleur zoals champagne of vleeskeurig. Maar wil je een beetje opvallen, dan kan een gekleurde galajurk een aanrader zijn. Een blauwe of donkerpaarse galajurk kan bijvoorbeeld ook heel mooi staan en als rode galajurk je staat, dan steel je de show! Iedereen heeft wel een kleur die mooi bij zijn haar, ogen of huidskleur uitkomt. Een tip is om eens een keer galajurk in deze kleur te kopen. Ook een galajurk met glitters kan erg mooi staan.

Model van de galajurk
Er zijn verschillende modellen van galajurken. De bedoeling van een galajurk is toch wel dat je er sexy uitziet, maar ook weer niet te. Afhankelijk van je figuur kan je een galajurk uitkiezen die het beste bij jouw lichaam past.

  • Korte of lange galajurk. Afhankelijk van het feestje en het weer kan je kiezen voor een korte of lange galajurk. De korte galajurk is meer sexy en staat zeer goed bij lange benen. Maar een lange galajurk komt wat meer classy over. Je kan het ook combineren. Er zijn verschillene galajurken te koop die kort van voren zijn, maar lang van achter.
  • Strapless galajurk. Een strapless galajurk is een jurk zonder bandjes. Een strapless galajurk staat de meeste vrouwen erg goed. Zeker in combinatie met opgestoken haar komt de hals mooi uit.
  • Galajurk met een halter. Een galajurk met een halter is eigenlijk voor iedere figuur geschikt. Het voordeel van een galajurk met een halter is dat de jurk niet kan afzakken. Ook je schouders komen er mooi bij uit.
  • Galajurk met blote rug of decolleté. Bij een galajurk is het vaak of een blote rug of een diep decolleté. Leg je de nadruk op allebei dan wordt het al snel te bloot. Een blote rug staat bij iedere vrouw sexy, maar wanneer je mooie borsten hebt mag je deze best laten zien en kan je kiezen voor een diep decolleté.

Accessoires en schoenen bij de galajurk
Om je galajurk goed uit te laten komen is het van belang dat je de juiste accessoires bij je jurk koopt. Een avondtasje is een musthave voor vrouwen. De kleur van de avondtas moet goed bij je galajurk passen, een tas in dezelfde kleur kopen is eigenlijk altijd het beste. Het tasje moet een accessoire zijn, zorg dus voor een klein tasje.

Ook schoenen zijn heel belangrijk om een galajurk goed uit te laten komen. Open schoenen met hoge hakken doen het altijd goed. Ze laten je benen langer lijken. Kies voor zwarte schoenen of schoenen in de kleur van je galajurk. Slippers of laarzen zijn een afknapper.

Conclusie
Wanneer je een galajurk gaat kopen, is het handig om te weten wat je zoekt. Kijk bijvoorbeeld in de bladen of je bij bekende sterren een galajurk ziet die je wel mooi lijkt. Een zwarte jurk is het meest klassiek, maar een andere kleur galajurk kan ook erg mooi staan. Welk model galajurk je kiest is afhankelijk van je figuur. Benadruk je goede punten, een blote rug of een halter galajurk staan eigenlijk iedereen goed. Ook de schoenen en accessoires die je bij je galajurk kiest zijn belangrijk. Stem ze af bij je jurk voor het beste resultaat. Wanneer het hele plaatje klopt ben je klaar voor het feest!

Bron: www.leerwiki.nl

D-Moda heet u van harte welkom in de winkel om de totale collectie galajurken te bekijken!
 

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel