Cocktailjurken

Betaalbare cocktailjurken

Zoekt u betaalbare cocktailjurken omdat u een gala, feest, diner, borrel, cocktailparty of misschien wel een bruiloft op de agenda heeft staan? D-Moda heeft een grote collectie betaalbare cocktailjurken voor ieder feestje. Of u nu een hele chique cocktailjurk wilt, een geheel zwarte of liever een jurk in een vrolijke kleur, u vindt uw cocktailjurk bij D-Moda.

Wij hebben een ruime collectie betaalbare cocktailjurken vanaf maat 34 t/m maat 52. Onze cocktailjurken zijn afkomstig uit de grootste modesteden als Parijs, Londen en Milaan. Wij begrijpen dat u een cocktailjurk niet vaak draagt maar dat u wel een blijvende indruk wil maken. Daarom zijn al onze cocktailjurken bijzonder stijlvol en kwalitatief maar tegelijk ook zeer betaalbaar.

Cocktailjurken online bekijken

Wij zijn van mening dat een goede cocktailjurk gepast dient te worden voor de juiste maat en pasvorm. Daarom kunt u onze cocktailjurken niet online bestellen. Wij nodigen u wel graag uit in onze winkel in Voorburg. Op onze website vindt u al een grote collectie betaalbare cocktailjurken en in onze winkel in Voorburg hebben wij nog veel meer cocktailjurken voor u.

De collectie cocktailjurken van D-Moda is uniek en wisselt regelmatig. Ook biedt D-Moda diverse modellen cocktailjurkjes voor een schoolgala, eindejaarsgala en kerstgala's. Leuke modellen cocktailjurken die zeer geschikt zijn voor de jonge dames. Deze zijn van goede pasvorm en zeker zeer betaalbaar. U kunt een gedeelte van onze collectie galajurken & cocktailjurken bekijken op onze website.

D-Moda cocktailjurken winkel

D-Moda heeft een fysieke winkel met een grote showroom, waardoor u zeker dé cocktailjurk zult vinden voor dat ene speciale feestje. Voor cocktailjurkjes kunt u bij D-Moda terecht, maar ook voor bijpassende bolero's, galaschoenen, sieraden en avondtasjes. U slaagt bij D-Moda van top tot teen!
U bent van harte welkom in onze winkel D-Moda in Voorburg om uw cocktailjurk uit te zoeken en D-Moda voorziet u graag van goed advies om uw cocktailjurk te vinden. Een afspraak maken is niet nodig. Onze boetiek is goed bereikbaar vanuit: 

Cocktailjurken zijn al verkrijgbaar vanaf € 69,50 tot € 349,50
De foto's op de website geven een indruk van de gedeeltelijke collectie aan cocktailjurken van onze winkel in Voorburg. In de winkel is de collectie cocktailjurken nog uitgebreider. Wij heten u van harte welkom om onze winkel te bezoeken.
Klik hier voor meer info over D-Moda galajurken winkel.

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel