Het juiste haaraccessoire per bruidskapsel

Het juiste haaraccessoire per bruidskapsel

Een haaraccessoire is een perfecte toevoeging aan ieder bruidskapsel. Of je nu voor een elegant opgestoken kapsel kiest of voor een bohemian vlecht: voor iedere bruid is er een geschikt haaraccessoire die jouw bruidskapsel een persoonlijke touch geeft. Bekijk snel de mogelijkheden en ontdek welk accessoire het beste past bij jouw bruidskapsel. 

 

 Tiara of diadeem

 Een tiara of diadeem is een echte  eyecatcher voor in het bruidskapsel.  Doordat het haaraccessoire op  meerdere manieren gedragen kan  worden, is het perfect voor zowel een opgestoken kapsel als een half-opgestoken bruidskapsel. De tiara’s en diademen worden in één standaard maat geleverd en zijn eenvoudig te buigen naar de vorm van het hoofd. 
 
 

 Haarpinnen

 De fonkelende haarpinnen zijn een  prachtige toevoeging aan jouw  bruidsoutfit. Het haaraccessoire is  eenvoudig in het kapsel te steken en  opnieuw te gebruiken voor speciale gelegenheden. 

 Curlies

 Curlies met kristallen, bloemen of  parels geven een extra touch of  glamour aan jouw bruidskapsel.  Dankzij het spiraaltje aan de  achterkant van het haaraccessoire zijn de curlies eenvoudig in het haar te draaien voor een feestelijk, maar subtiel effect. 
 
 

 Haarbloemen

 Een romantische look creëert u met  een  zwoele haarbloem in het haar. De  prachtige zijden bloemen zijn  eenvoudig te verwerken in jouw  bruidskapsel. Van losse lokken tot chique opgestoken: een haarbloem geeft net dat beetje extra aan jouw bruidskapsel.   
 

 Haarkammen

 Maak als bruid een onvergetelijke  indruk met een sprankelende  haarkam. De kammen zijn zeer  geschikt ter decoratie van  bijvoorbeeld een knot of aan de zijkant van het gezicht.
 

 

 Haarstreng

 Los opgestoken haren of zwierige  vlechten: met een haarstreng creëer je  eenvoudig het wauw-effect dat je wilt  hebben jouw bruiloft Het  haaraccessoire is dankzij het soepele materiaal makkelijk door het haar heen te verwerken.
 

 Fascinators

 De fascinator staat voor luxe, weelde  en vrouwelijkheid. Met dit  haaraccessoire creëer je  een  mysterieuze vintage look op de  mooiste dag van jouw leven. 
   

 

Koop uw haaraccessoire online

De haaraccessoires voor uw bruidskapsel worden vanaf € 35,- gratis geleverd  binnen één à drie werkdagen. Twijfel je tussen de diverse haaraccessoires? In onze winkel in Voorburg voorzien wij je graag van een persoonlijk stylingsadvies.

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel