Rolverdeling van het bruidspersoneel

Bij een bruiloft komt heel wat kijken. Om er voor te zorgen dat de bruid en bruidegom ook kunnen genieten tijdens de bruiloft worden zij ondersteund door het bruidspersoneel, vrienden en familie die een speciale rol hebben tijdens de bruiloft. Heeft u binnenkort een bruiloft heeft u een speciale rol tijdens de bruiloft? Lees hier wat er van u verwacht wordt.

De ceremoniemeester zorgt ervoor dat alles voorafgaand aan de bruiloft en op de grote dag zelf op rolletjes loopt. Als ceremonie meester bent u als het ware de regisseur van het huwelijk. Het is een verantwoordelijke taak, waar veel voorbereiding in gaat zitten. Ook op de dag zelf zult u constant bezig zijn om ervoor te zorgen dat het bruidspaar kan genieten van hun dag. Ieder bruidspaar heeft andere verwachtingen van de rol van de ceremoniemeester spreek daarom van te voren goed met het bruidspaar af wat er van u verwacht wordt.

 

De getuigen spelen een belangrijke rol tijdens het huwelijk. Zij zorgen er voor dat het huwelijk rechtsgeldig wordt. Er kunnen maximaal vier getuigen gekozen worden. Wanneer u gevraagd wordt als getuigen is dit een hele eer, het laat zien dat jij erg dierbaar bent voor de bruid of bruidegom.

 

De bruidsmeisjes en/of bruidsjonkers helpen tijdens de grote dag het bruidspaar met praktische zaken zoals: helpen met aankleden, vasthouden van de sleep, strooien van bloemblaadjes. Wanneer het nodig is staan zij de ceremoniemeester bij. Bovendien helpen zij vooraf bij het uitzoeken van de kleding en organiseren zij het vrijgezellenfeest.

 

Bruidskinderen kunnen voor vertederende momenten zorgen tijdens de bruiloft. Bruidskinderen kunnen taken volbrengen zoals het strooien van bloemblaadjes. Ook kunt u ze de ringen laten aangeven.

 

Een gastheer of gastvrouw kan ingehuurd worden maar kan ook uit de kring van het bruidspaar komen. Als gastheer of gastvrouw helpt u het bruidspaar met allerlei verschillende zaken en zorgt u ervoor dat alles op rolletjes loopt op de locatie.

 

Wanneer er voor een gastenboek gekozen is, is het wel zo leuk als alle gasten er ook daadwerkelijk iets inschrijven. Als gastboekhouder zorgt u er voor dat iedere gast een leuk berichtje in het gastenboek achterlaat. Zo heeft het bruidspaar na afloop van de bruiloft nog even na kunnen genieten door een boek vol leuke berichtjes te lezen.

 

Als chauffeur zorgt u er voor dat het bruidspaar en soms ook het bruidsgezelschap vervoert van en naar de locatie(s).

Naast het goed volbrengen van uw taken is het natuurlijk belangrijk dat u zich gepast kleedt. Bezoek de webwinkel van D-Moda en kies een outfit die geschikt is voor uw rol.  

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel