Het perfecte jongenskostuum

Een goed kostuum vinden is een hele onderneming. Niet alleen bij een kostuum voor volwassen mannen maar zeker ook als u op zoek gaat naar een smoking of kostuum voor de allerkleinsten. In dit blog geven wij aan waar u op kunt letten bij de keuze voor een kinder-, baby- of jongenskostuum.

Gelegenheden en kostuums

Een kostuum moet bij de gelegenheid passen. Hoewel er niet perse een onderscheid hoort te zijn, wordt bij een trouwerij vaak een ander pak gedragen dan bij een gala. Bij een bruiloft waarbij de dresscode Cocktail is, kan een donkerblauw of zwart kostuum worden gedragen. Is de dresscode White Tie dan horen de gasten formele kleding te dragen. Voor jongens is een smoking uitermate geschikt wanneer er van de gasten Black Tie als dresscode wordt gevraagd. 

Wilt u een jongenskostuum liever voor verschillende gebeurtenissen? Een zwarte variant is vaak te gebruiken bij verschillende gelegenheden. Een tip: wissel de overhemd en stropdas eens af met een andere kleur om verschillende looks te creëren.

Het meest belangrijke onderdeel; de pasvorm van het jongenskostuum

Het meest in het oog springend bij een pak is na de kleur ook de pasvorm van het jongenskostuum. Een goede pasvorm sluit goed aan bij het lichaam en is niet te lang of te breed. Let bij de keuze voor een jongenskostuum ook vooral op de maat. Een pasvorm kan namelijk per kostuum verschillen. Om u een indicatie te geven van de verschillende maten hebben wij bij al onze jongenskostuums maattabellen bijgevoegd. Hierbij gaat het om tabellen die u een indicatie kunnen geven van de meest geschikte maat.

Accessoires voor de jongens

Een kostuum kan de laatste finishing touch krijgen door middel van een mooi paar schoenen of een mooie vlinderstrik. Daarbij kan worden gekozen voor effen stropdassen en vlinderstrikken of stropdassen met een patroontje. Op het moment dat je de stropdas van de kinderen passend wilt maken bij die van de volwassen mannen, dan kan dat. De kinderstropdassen zijn ook in de maat XL te bestellen, die zijn geschikt voor de volwassenen. 

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel