4 veel gebruikte haaraccessoires

Een kapsel een feestelijke uitstraling geven kan moeilijk zijn. Een snelle en mooie oplossing is het gebruik van een haaraccessoire. In dit blog meer informatie over verschillende mogelijkheden geïllustreerd aan de hand van voorbeelden.

1.      Diadeem

Een diadeem wordt veel gezien bij bruiloften en gala’s. Deze is zowel in een los als opgestoken kapsel te verwerken. Onderstaand een voorbeeld van een mooi diadeem dat uitermate geschikt is voor een bruiloft of andere feestelijke gelegenheid.

diadeem

 

2.      Haarpinnen

De veelzijdigheid van het gebruik van haarpinnen is enorm. Veelal worden ze gezien in opgestoken kapsels. Dankzij de verscheidenheid aan kleuren zijn ze makkelijk te combineren met feestelijke outfits. Haarpinnen zijn er in de vorm van witte pareltjes, gekleurde steentjes maar ook in de vorm van bijvoorbeeld roosjes.

 

 

3.      Haarbloemen

Bloemen roepen een positieve associatie op. Misschien is het wel daarom dat deze een kapsel zo goed op kunnen fleuren. Haarbloemen voor in een kapsel kunnen van stof gemaakt zijn maar ook bij haarkammen zien we vaak de vorm van een bloem terug.  

 

4.      Haarstrengen

De ultieme haaraccessoire is een haarstreng. De pareltjes van onderstaande haarstreng zorgen ervoor dat een kapsel nog meer positieve nadruk krijgt. De haarstreng is makkelijk te bevestigen dankzij het ‘takje’ waar de strengen aan vastgemaakt zijn.  Het gebruik van een haarstreng is simpel en ontzettend chique.

 

Zoals bovenstaande haaraccessoires laten zien is het gebruik van haaraccessoires makkelijk en effectief voor het verfraaien van een kapsel. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden dan kunt u ook op onze pagina met haaraccessoires kijken. Dit maakt het kiezen van de meest geschikte haaraccessoire wellicht een beetje makkelijker. 

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel