Er is voor iedereen een geschikte avondjurk te vinden

Er zijn zoveel verschillende avondjurken als er wegen naar Rome zijn. Dat maakt dat er nogal wat onduidelijkheid heerst over wat een avondjurk nu precies is. Want wanneer draag je een avondjurk? Welke prijs is redelijk en welke lengte hoort de jurk te hebben? In dit blog geven wij meer informatie zodat iedereen een geschikte avondjurk kan vinden.

Het begin van de keuze voor een avondjurk

Een avondjurk is een jurk die zoals de naam al aangeeft in de avond wordt gedragen. Vaak is dit bij een bruiloft of gala. De jurk kan ook worden gedragen bij andere gelegenheden die in de avond plaatsvinden.

Het verschil tussen een cocktailjurk en een avondjurk

Een avondjurk is langer dan een cocktailjurk en synoniem aan een avondtoilet. De avondjurk is vaak lang en zwart. Toch zijn er ook andere kleuren mogelijk. Over het algemeen geldt; hoe donkerder de kleur des te formeler de jurk. Hier kunt u rekening mee houden bij de keuze van een avondjurk.

De lengte van de avondjurk

Een avondjurk hoort lang te zijn. Daarbij kan gekozen worden voor een jurk in verschillende kleuren en wordt er onderscheid gemaakt tussen avondjurken met of zonder mouwen. Een avondjurk met mouwen kan een mooie elegante look creëren. Als u liever een avondtoilet draagt zonder mouwen in verband met mogelijke warmte dan kunt u ook voor een bolero kiezen. Door te kiezen voor korte mouwen is het aangenaam bij warm weer maar past u de outfit makkelijk aan bij een koudere tempratuur. Bovendien geeft een bolero een nieuwe look aan de avondjurk.

Op zoek naar een nieuwe avondjurk?

Bent u op zoek naar een nieuwe avondjurk in champagne, rood, zwart of misschien wel blauw? Een avondjurk hoeft niet duur te zijn. D-moda biedt een groot assortiment betaalbare avondjurken. Wij beschikken daarnaast over accessoires en een speciaal assortiment grote maten avondjurken.

Kijk voor meer informatie op www.d-moda.nl of stap binnen bij onze winkel aan het Koningin Julianaplein 19 te Voorburg (vlakbij Den Haag).   

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel