Wat aan te doen naar een bruiloft

avondjurkWat aan te doen naar een bruiloft

In een eerder blog bespraken we de mogelijke dresscodes die op een uitnodiging van een bruiloft zouden kunnen staan. Nu kan het zijn dat het bruidspaar geen specifiek dresscode aangeeft. Toch is het dan niet de bedoeling dat u in een jeans met trui op komt dagen. U wilt natuurlijk wel gepast gekleed op de bruiloft verschijnen. Deze dag wordt immers vastgelegd door een fotograaf, dus waarom niet stijlvol vereeuwigd worden?

Plechtigheid stadhuis

Tijdens een plechtigheid op het stadhuis is een outfit in business casual stijl heel geschikt. Vrouwen kunnen hierbij denken aan een hip en vrouwelijk jurkje op knielengte met stijlvolle avondschoen en een mooie clutch tas.

Gaat u liever voor een broek? Dan is een mooie pantalon met getailleerde bloes of stijlvolle top met blazer uitermate geschikt.  Maak uw outfit af met trendy avondschoen en bijpassende accessoires.

Plechtigheid kerk

Wanneer de plechtigheid plaats vindt in een kerk is het bovenstaande advies ook geschikt. Draag uit respect bij een kerkplechtigheid geen te korte jurk en bedek bij een strapless jurk uw schouders met een bolero, jasje en stola.

Receptie of feest

Voor een receptie of feest mag u best wat meer uitpakken dan voor een plechtigheid met feestelijke kledij. Vrouwen kunnen bijvoorbeeld gaan voor een leuke cocktailjurk met bijpassende pumps en stijlvolle accessoires. Ook hier geldt dat het niet netjes is om té bloot gekleed te gaan. Voor mannen is een pak of een pantalon met nette bloes geschikt.

Let er wel altijd op dat u niet een te opvallend outfit aanheeft. Dit is de dag voor de bruid en bruidegom om te stralen.

Overige tips:

  • Kleedt u enigszins naar het seizoen. Zo is een fleurige jurk tijdens de zomer uitermate geschikt maar zal deze tijdens de winter enigszins uit de toom vallen.
  • Zorg dat u zich prettig in uw outfit voelt, u draagt de outfit immers de gehele dag.
  • Is er wel een dresscode? Houdt u hier dan ook, klik hier voor uitleg van de verschillende dresscodes.
  • Bij D-Moda vindt u de mooiste cocktailjurken en avondjurken, ideaal voor een bruiloft. Bekijk onze collectie online of bezoek onze winkel vlakbij Den Haag.
© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel