Tips bij het uitkiezen van de bruidsmeisjesjurken

D-moda heeft een zeer uitgebreide collectie bruidsmeisjesjurken. Tijd om deze leuke jurkjes in de spotlight te zetten. Niet alleen een perfecte bruidsjurk is een must voor de bruiloft. Ook de bruidsmeisjes en bruidsjongens vormen de uitstraling van het geheel. In dit blog een aantal tips bij het uitkiezen van de perfecte outfit voor de bruidsmeisjes

Bruidsmeisjesjurken in verschillende kleuren

Het kiezen van de kleur is één van de lastigste stappen bij het aanschaffen van bruidsjurkjes. Wilt u dat alle bruidsmeisjes dezelfde kleur dragen of is het misschien leuk om ze twee verschillende kleuren te laten dragen? De kleur moet natuurlijk ook passen bij de bruidsjurk. Bekijk het van een afstand en bedenk hoe het eruit zou zien op foto’s. 

 

 

Ga voor de juiste stof van de jurken

Let er goed op dat de bruidsjurkjes qua stof niet teveel afwijken van de jurk van de bruid. Net als met bepaalde kleuren kunnen sommige stoffen enorm vloeken. Bij het uitkiezen van de stof is het ook verstandig om rekening te houden met het seizoen. Midden in de zomer is het bijvoorbeeld niet handig om te kiezen voor een dikke stof en lange mouwen. 

Luister naar de ideeën van de bruidsmeisjes zelf

De bruidsmeisjes moeten uiteindelijk de outfit dragen en zich er comfortabel in voelen. Daarnaast hebben ze in veel gevallen een goed gevoel voor wat uzelf ook leuk vindt. Zij kunnen u goed helpen indien u aan het twijfelen bent.

Bekijk al onze bruidsmeisjesjurken op deze pagina

Bijpassende accessoires

In sommige gevallen kan het erg leuk zijn om hier en daar accessoires toe te voegen aan de outfits. Bedenk daarbij wel: “less is more”. Een overdosis aan accessoires kan juist weer het tegenovergestelde effect hebben.  Een paar subtiele accessoires zoals armbandjes en oorbellen of juist één grote accessoire zoals bijvoorbeeld een tiara of ketting kan de outfit van de bruidsmeisjes helemaal afmaken. 

 

Voor meer haaraccessoires kunt u terecht op deze pagina

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel