Wat draagt u over uw trouwjurk heen?

Terwijl de koudste wintermaanden bijna voorbij zijn, trekt het trouwseizoen weer aan. Het zonnetje komt weer wat vaker door, de bomen krijgen weer kleur en de temperatuur stijgt weer wat omhoog. Toch zal het in de aankomende maanden nog erg fris kunnen zijn om in een strapless trouwjurk tijdens een fotoshoot buiten te staan. Om ervoor te zorgen dat u niet staat de rillen in de kou kunt u er voor kiezen om iets over uw trouwjurk te dragen. Hiervoor zijn bijvoorbeeld bolero’s in het leven geroepen, zodat u niet uw gewone jas hoeft te gebruiken. Aangezien hier verschillende opties voor zijn sommen we in deze blog een aantal van deze warmhouders op.

De keuze voor het juiste jasje

Om de schoonheid van uw trouwjurk niet te verstoppen kunt u kiezen voor een kort jasje, een bolero, een warme cape of een stola. Een bolero is een zeer kort jasje met lange of korte mouwen. De bolero werd vroeger gedragen door de Spaanse stierenvechters, maar wordt vandaag de dag voornamelijk gedragen door vrouwen. Een bolero is een subtiel kledingstuk en blijft goed zitten. Bolero’s zijn er in tal van soorten en maten. Een cape of een stola is ook een subtiele optie om de kou tegen te gaan. Deze accessoires kunnen gemakkelijk af worden gedaan wanneer er bijvoorbeeld foto’s worden gemaakt.

De keuze voor de juiste stof

Qua stofgebruik kunt u ook meerdere kanten op. Aangezien uw jasje, bolero, cape of stola u warm moet houden, maar er tegelijkertijd ook stijlvol uit moet zien, kunt u kiezen voor een aantal stoffen en materialen. Door te kiezen voor een jasje, bolero, cape of stola van het zelfde materiaal als uw jurk creëert u een mooi geheel. Misschien net wat stijlvoller is een nep bonten jasje. Zo kan uw jasje of bolero bijvoorbeeld gemaakt zijn van nep bont, waardoor u er erg modieus uit kunt zien, zonder dat hier de vacht van een dier in is verwerkt. Vandaag de dag is bont gemakkelijk na te maken, terwijl het wel over de kwaliteit van echt bont beschikt.

Waar vind ik de juiste bruidsaccessoires?

Het assortiment aan jasjes, bolero’s, warme capes en stola’s is erg breed. Vaak verkopen bruid modezaken niet alleen bruidsjurken, maar ook dergelijke accessoires voor op koudere dagen. Zo vind u ook bij D-Moda verschillende modieuze accessoires voor over uw trouwjurk heen. In de showroom in Voorburg kunt u direct verschillende accessoires bij uw trouwjurk uitzoeken. Daarnaast kunt u ook terecht op de website www.d-moda.nl voor een overzicht van bolero’s. Wilt u graag telefonisch uw vragen stellen over uw aanstaande bruiloft, dan kunt u dat doen door te bellen met 070-3868006. 

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel