Een tipje van de bruidssluier

Een sluier maakt vaak je look net even wat romantischer en zet de laatste puntjes op de ‘i’. Een sluier zorgt ervoor dat uw kapsel extra mooi uitkomt en het gezicht prachtig wordt omlijst. Het is dan ook belangrijk dat de sluier perfect is, lees hieronder onze tips.

Pasvorm van de jurk

Bruidssluier van D-ModaHet is natuurlijk belangrijk dat uw sluier een eenheid vormt met de jurk. Houdt hierbij rekening met de pasvorm en zorg ervoor dat de stof van de trouwjurk en sluier elkaar aanvullen.

  1. Nauwsluitende jurk: Over het algemeen geldt: hoe slanker het silhouet van de jurk des te langer de sluier. Wanneer u kiest voor een jurk met sleep zorg er dan voor dat de sluier langer is dan de sleep.
  2.  A-lijn: Kies voor een dromerig effect met een sluier tot op de grond of een driekwart lengte.
  3. Volle rok: Bij een volle rok en strak bovenlijfje past een sluier tot aan de taille perfect. Kies voor een sluier met volle uitstraling zodat deze eenheid vormt met de jurk

Stof

De stof waarvan de jurk is gemaakt is grotendeels bepalend voor de keuze van uw sluier. Zo past een sluier met een satijnen lint prachtig bij een satijnen lint. Of wanneer u er voor kiest om een sluier met een kantrand te dragen is het belangrijk dat het kant combineert met het kant van de jurk. Wanneer dat niet het geval is zou een effen sluier beter zijn.

Gezichtsvorm

Zoals er voor iedere pasvorm een geschikte jurk is, kunnen sluiers ook pluspunten benadrukken van gepaalde gezichtsvormen.

  1. Rond: Kies bij een rond gezicht voor een sluier die langs de zijkant van je gezicht valt.
  2. Vierkant: Geef uw gezicht meer zachtheid met een kanten sluier of een die tot over de schouder.
  3. Ovaal- of diamantvormig: Sluier technisch hebben deze gezichtsvormen geluk, ze kunnen vrijwel alles hebben!
  4. Rechthoekig: Ga voor een watervalsluier in combinatie met halfhoog opgestoken haar voor het beste resultaat.
  5. Hartvormig of driehoekig: Volle sluiers zijn voor deze gezichtsvormen niet ideaal. Kies bij voorkeur voor een sluier die onder je haar wordt vastgezet.

Of u nu kiest voor lang of romantisch kant. Voor uw perfecte bruidssluier kunt u bij D-Moda terecht. Wij adviseren u graag in onze winkel of bestel uw ideale sluier gemakkelijk online

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel