Veel gestelde vragen

Bedrijfsgegevens:
Koningin Julianaplein 19a
2273 BR Voorburg
info@d-moda.nl

KvK: 64637700 | BTW: NL153688385B01

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken via email info@d-moda.nl

Levertijd
De levertijd van uw bestelling is 1-3 werkdagen. Uw bestelling wordt op werkdagen (uitgezonderd feestdagen) door ons verzonden. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling zal het pakket aangeboden worden bij PostNL. PostNL levert in 97,6% van de gevallen uw bestelling de volgende werkdag af. U ontvangt per e-mail een bevestiging als de bestelling verstuurd is.
Bestellingen naar België kunnen 1-2 werkdagen langer duren.

Kan ik ruilen of retourneren?
Ja, artikelen besteld via onze webshop kunt u ruilen/retourneren binnen 14 dagen na ontvangst. Lees onder het kopje Ruilen/retourneren hoe het retourneerproces verder in zijn werk gaat.

Is de kleding ondanks de lage prijzen wel van goede kwaliteit?
De kleding is absoluut van hoogwaardige kwaliteit zoals u van bruidskinderkleding en galakleding mag verwachten. Onze prijs-kwaliteit verhouding is zeker goed te noemen. De bruidsmeisjesjurken zijn gemaakt van het materiaal waar ook de meeste jurken voor de bruiden van gemaakt zijn. Sommige artikelen worden in reguliere bruids- en galazaken ook verkocht, maar dan voor een vele malen hogere prijs. En huren van feestkleding is vaak ook nog duurder dan het kopen bij ons.

Hoe kunnen jullie zulke lage prijzen hanteren?
Dat komt omdat wij zelf importeren. Wij kopen groot en rechtstreeks in bij gerenommeerde internationale leveranciers, ateliers en fabrikanten zonder tussenleveranciers.

Hebben jullie ook een winkel?
Ja, wij hebben naast onze webshop ook een winkel in Voorburg (vlakbij Den Haag). U bent als klant van harte welkom om onze collectie in het echt te zien en te passen. Een afspraak maken is niet nodig. U zult verrast zijn door ons ruime aanbod, kwaliteit en prijzen. Ook in onze winkel gelden de scherpe internetprijzen.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen in de winkel?
U bent van harte welkom onze winkel. Een afspraak maken is niet nodig.

Ik wil graag wat mensen meenemen met het uitzoeken van de kleding, mag dat?
Dit is geen enkel probleem. Wij vragen wel dat het aantal mensen dat u meeneemt beperkt blijft tot maximaal 2 personen.

Waarom is retourneren niet gratis?
Wij werken met kleine marges en scherpe prijzen. Gratis retourneren betekent hogere verkoopprijzen. Wij willen juist iedereen betaalbare prijzen aanbieden. Bij reguliere (bruids)zaken betaal je gemiddeld 3x zoveel voor bijvoorbeeld een meisjesjurkje of accessoires.

Hoe groot is jullie kindercollectie?
Wij hebbben een uitgebreide kinderafdeling met kinderfeestkleding en kinderbruidskleding. Alle artikelen die u op de site ziet, hebben wij ook in de winkel.

Hoe lang van tevoren moet ik de kinderbruidskleding bestellen of langs komen voor het uitzoeken van de kinderbruidskleding?
Wij adviseren 2 a 3 maanden van te voren. De kinderen groeien er dan niet meer uit en mocht u nog iets willen laten vermaken dan heeft u daar nog voldoende tijd voor. Mede ook omdat het in het hoogseizoen erg druk kan zijn en dat een gewenst artikel ook uitverkocht kan zijn.

Hoe vallen de maten?
Het verschilt per model en fabrikant hoe de maten vallen. We werken met internationale leveranciers en/of Franse maten. Veelal vallen de dames- en kinderjurken kleiner. De aangepaste maten ziet u bij het artikel staan.

Hoe lang van tevoren moet ik een jurk bestellen?
Wij leveren alles direct uit voorraad! U hoeft bij ons niet weken of maanden lang te wachten op de droomjurk. Dat vinden de meeste mensen wel fijn, want zelfs bij een `last minute` feestje kunt u bij ons nog slagen voor een mooie jurk. U heeft dan ook nog voldoende tijd om de juiste accessoires erbij te zoeken!

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen. Wat nu?
Neem in dat geval direct contact met ons op. Mogelijk is er iets mis gegaan in het logistieke proces. Wij zullen dan het juiste artikel zo snel mogelijk naar u opsturen (mits voorradig). De kosten die u moet maken om uw verkeerde zending terug te sturen, vergoeden wij. Mocht het artikel onverhoopt uitverkocht zijn dan zorgen we na retournering van het verkeerde artikel voor een zo snel mogelijke terugboeking van het betaalde bedrag.

Kan ik een geplaatste order annuleren?
U kunt alleen een bestelling annuleren als deze nog niet verstuurd is.

Hoe kan het dat ik nog geen bevestigingsmail van mijn bestelling heb ontvangen?
U ontvangt van ons binnen 48uur een bevestiging van uw order. Mocht u deze nog niet hebben ontvangen, dan is het meestal zo dat u een tikfout in het e-mail adres heeft gemaakt. Wij kunnen u dan helemaal geen e-mail sturen voor de juiste afhandeling van de bestelling. Indien u dit zelf constateert, stuur ons dan een e-mail met de juiste gegevens.

Garantie en klachten
Wij doen er alles aan om uw bestelling met de grootste zorg en aandacht te verwerken. Daarnaast proberen wij uw bestelling zo netjes en spoedig mogelijk bij u af te leveren.

Op ieder product dat u koopt bij D-Moda.nl heeft u garantie op productie- en fabricagefouten. U dient de ontvangen artikelen direct na ontvangst goed te controleren. Mochten er problemen of gebreken zijn, dan dient u dit binnen 24 uur na ontvangst kenbaar te maken aan onze klantenservice. Vermeld ook uw order/factuurnummer en eventueel vergezeld met een foto. Uw klacht zullen wij zo spoedig mogelijk in behandeling nemen en wij proberen een passende oplossing aan te bieden.
Wij kunnen geen garantie geven op kapotte ritsen, knopen, kralen en verkleuringen na het zichttermijn. Klachten na het zichttermijn kunnen niet meer in behandeling worden genomen. Tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor het verkeerd wassen of stomen van de kleding.

Wasinstructies
Alle artikelen dienen voorzichtig met de hand gewassen te worden. De materialen waar de kleding van gemaakt zijn (tule, satijn, chiffon etc) zijn kwetsbaar.
Kleding bewerkt met pailletjes, glitters, pareltjes, steentjes etc. kunnen niet gewassen worden, eventueel in overleg door de stomerij laten reinigen. Let op dat bij donkere kleuren, de kleuren kunnen overlopen! 

Copyright
Het is ten strengste verboden om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van D-Moda.nl, materiaal (zoals teksten, foto`s etc) dat zich op de D-Moda websites bevindt, of dat op een met de D-Moda websites verband houdend medium is opgeslagen, te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.

d-moda-logo.jpg

 

© 2010 - 2017 D-Moda.nl - Gelegenheidskleding voor dames en kinderen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel