Breng een bezoek aan Topsy Fashion in Volendam

Breng een bezoek aan Topsy Fashion in Volendam

Ben jij opzoek naar een leuke kledingwinkel in de omgeving van Volendam? Tijdens een bezoekje aan dit unieke vissersdorp is er op z’n minst één fashionstore waar je niet zomaar voorbij kan lopen. Op steenworp afstand van de dijk vind je namelijk Topsy Fashion. Met als belangrijkste handelsmerk persoonlijke aandacht, kun je je hier uitstekend laten adviseren over de nieuwste modetrends. In deze winkel kun je niet enkel terecht voor advies, maar wordt er ook de tijd voor je genomen en mee gedacht over de fashion die het beste bij jou past.

Welke merken bij Topsy Fashion

Bij Topsy Fashion vindt je een ruime garderobe aan kledingmerken. Naast merken als Studio Anneloes, Jane Lushka en Geisha vind je hier ook de kleding van merken zoals Summum, Aaiko en Morgan. Iedere vrouw die een dagje in Volendam is, wil toch even binnenkijken bij een winkel zoals Topsy Fahsion?

Assortiment

In het assortiment vinden we niet enkel kleding. Naast blouses, jassen, truien, shirts en alle andere normale kleding is er ook een assortiment sieraden van Lizz Jewels. Meerdere keren per jaar is er een outlet in de winkel en kun je profiteren van leuke kortingen.

Geschiedenis van Topsy Fashion

In Volendam heeft Topsy Fashion zich inmiddels ontwikkeld tot een begrip. 40 Jaar geleden begon Ineke Groot de winkel in een pandje van 25 m2. Kleding passen was nog niet mogelijk en klanten moesten op zolder hun nieuwe kleding beoordelen. Inmiddels hebben de kinderen Peter en Roos het stokje overgenomen en is deze kledingzaak verhuist naar het filiaal op de Zeeweg. Het bedrijf heeft zicht in deze tientallen jaren ontwikkeld tot een ruim begrip in de omgeving. Zowel een vaste klantenkring uit het pittoreske vissersdorpje zelf als de toeristen profiteren dagelijks van de aanwezig van de winkel.

Openingstijden Topsy Fashion

De winkel is 7 dagen per week geopend. Op de website van Topsy-fashion.nl lees je de actuele openingstijden. Rond het weekend variëren de tijden van openen en sluiten enkele uren. Feit blijft dat deze winkel iedere middag geopend is, met uitzondering van enkele (feest)dagen per jaar.